Уманський НУС | сьогодні: 15.01.2020

Любич Віталій Володимирович

Любич Віталій Володимирович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Наукове звання
кандидат с.-г. наук

Посада
викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ ВИДІВ ПШЕНИЦІ (М’ЯКА, СПЕЛЬТА, ШАРОЗЕРНА, ПЕТРОПАВЛОВСЬКОГО) ЗА ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА Випуск 94 Частина 1, 2019
2 Біологічна цінність білка пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №89. Частина 1, 2016
3 КОРМОВІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗ І СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 95 Частина 1, 2019
4 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА РІЗНИХ ВИДІВ, СОРТІВ І ЛІНІЙ ПШЕНИЦЬ Випуск 94 Частина 1, 2019
5 Урожайність та якість горіхів фундука залежно від сорту Випуск №88. Частина 1, 2016
6 Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти Випуск №93. Частина 1, 2018
7 ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДІВ ДОБРИВ, ЇХ ПОЄДНАННЯ ТА СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 94 Частина 1, 2019
8 Технологічна якість олії фундука різних сортів Випуск №89. Частина 1, 2016
9 Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив Випуск №92. Частина 1, 2018
10 Кондитерські властивості зерна пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №91. Частина 1, 2017
11 Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки Випуск №90. Частина 1, 2017
12 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 94 Частина 1, 2019
13 Характеристика амінокислотного складу білка горіху фундука залежно від сорту Випуск №90. Частина 1, 2017
14 Ознаки якості хліба різного борошна сортів і ліній пшениць Випуск №92. Частина 1, 2018