Уманський НУС | сьогодні: 26.07.2022

Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів

Автор(и) Господаренко Г.М., доктор сільськогосподарських наук, професор, Уманський національний університет садівництва
Карпенко В.П., доктор сільськогосподарських наук, проректор з наукової та інноваційної діяльності,
Любич В.В., кандидат с.-г. наук, викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна
Новіков В. В., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва, Україна
Желєзна В. В., , , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2022 номер журналу Випуск 100 Частина 1
сторінки 169-179 індекс УДК 664.6/.7-048.34
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2022-100-1-169-179 (Лінк)
Аннотація У статті наведено результати проведеного соціального опитування, де було виявлено думки потенційних споживачів щодо раціонального харчування. Доведено розвиток тренду здорового харчування та способу життя серед більшості респондентів, проте відмічається вагомість не тільки біологічної цінності продукту, а й зовнішнього його вигляду та кулінарної якості.
Ключові слова здоровий спосіб життя, кулінарна якість, продукти харчування
Завантажити файл    (завантажень: 33)