Уманський НУС | сьогодні: 15.04.2024

ЯКІСТЬ КЕКСІВ З ТРИТИКАЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО ПАСТОЮ ГАРБУЗОВОЮ

Автор(и) Любич В.В., кандидат с.-г. наук, викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна
Желєзна В. В., , , Уманський національний університет садівництва
Грабова Д. М., , , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2021 номер журналу Випуск 99 Частина 1
сторінки 17-28 індекс УДК 664.68:[633.19:664.849]
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2021-99-1-17-28 (Лінк)
Аннотація У статті наведено результати вивчення формування якості кексів (упікання, усушка, вологість, об’єм, пористість) з тритикале, збагачених пастою гарбузовою. Встановлено, що якість кексів з тритикале істотно змінюється від вмісту пасти гарбузової. У технології кексів з тритикале оптимально добавляти 25–30 % пасти гарбузової від маси тіста.
Ключові слова кекс, тритикале, пюре гарбузове, борошно, якість
Завантажити файл    (завантажень: 196)