Автор(и) |
Любич В.В., кандидат с.-г. наук, викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна Желєзна В. В., , , Уманський національний університет садівництва Грабова Д. М., , , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2021 | номер журналу | Випуск 99 Частина 1 |
сторінки | 17-28 | індекс УДК | 664.68:[633.19:664.849] | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2021-99-1-17-28 (Лінк) |
Аннотація | У статті наведено результати вивчення формування якості кексів (упікання, усушка, вологість, об’єм, пористість) з тритикале, збагачених пастою гарбузовою. Встановлено, що якість кексів з тритикале істотно змінюється від вмісту пасти гарбузової. У технології кексів з тритикале оптимально добавляти 25–30 % пасти гарбузової від маси тіста. | ||
Ключові слова | кекс, тритикале, пюре гарбузове, борошно, якість |