Уманський НУС | сьогодні: 15.04.2024

ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ

Автор(и) Любич В.В., кандидат с.-г. наук, викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Агрономія
рік 2020 номер журналу Випуск 97 Частина 1
сторінки 32-44 індекс УДК 631.55:[631.526.3:633.15]
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2020-97-1-32-44 (Лінк)
Аннотація У статті наведено результати досліджень формування врожаю зерна різних гібридів кукурудзи, вмісту в ньому крохмалю, протеїну та жиру. Встановлено, що продуктивність кукурудзи залежить від особливостей гібриду та погодних умов. Для стабільного отримання врожаю зерна, виходу крохмалю, протеїні та жиру необхідно вирощувати гібриди Беанія, Р9241, Р9415, Р9911, Р9903, Р9175, Р0074.
Ключові слова кукурудза, гібрид, урожайність зерна, протеїн, крохмаль, жир.
Завантажити файл    (завантажень: 366)