Автор(и) |
Господаренко Г.М., доктор сільськогосподарських наук, професор, Уманський національний університет садівництва Карпенко В.П., доктор сільськогосподарських наук, проректор з наукової та інноваційної діяльності, Любич В.В., кандидат с.-г. наук, викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна Новіков В. В., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва Желєзна В. В., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2022 | номер журналу | Випуск 101 Частина 1 |
сторінки | 6-16 | індекс УДК | 664.65:664.661-047.44:664.641.2:635.621 | Індекс DOI | 10.32782/2415-8240-2022-101-1-6-16 (Лінк) |
Аннотація | У статті представлено результати вивчення реологічних властивостей тіста та кулінарну якість хліба з добавлянням борошна гарбузового. Встановлено, що за результатами комплексного дослідження показників кулінарної якості хліба, збагаченого борошном гарбузовим можна стверджувати про доцільність добавляння 5 % борошна, що не зумовлює істотні зміни кулінарної якості готового продукту | ||
Ключові слова | гарбуз, борошно, хліб, тісто, якість |