1 |
|
КРУПОУТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ПОМЕЛЬНИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ І ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
2 |
|
СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ ВИДІВ ПШЕНИЦІ (М’ЯКА, СПЕЛЬТА, ШАРОЗЕРНА, ПЕТРОПАВЛОВСЬКОГО) ЗА ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
3 |
|
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
4 |
|
БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
5 |
|
БІОХІМІЧНА СКЛАДОВА БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРГО |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
6 |
|
Біологічна цінність білка пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії |
Випуск №89. Частина 1, 2016 |
7 |
|
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ЯКІСТЬ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
8 |
|
КОРМОВІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗ І СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ |
Випуск 95 Частина 1, 2019 |
9 |
|
Урожайність та якість горіхів фундука залежно від сорту |
Випуск №88. Частина 1, 2016 |
10 |
|
БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА РІЗНИХ ВИДІВ, СОРТІВ І ЛІНІЙ ПШЕНИЦЬ |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
11 |
|
Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти |
Випуск №93. Частина 1, 2018 |
12 |
|
ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДІВ ДОБРИВ, ЇХ ПОЄДНАННЯ ТА СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
13 |
|
Технологічна якість олії фундука різних сортів |
Випуск №89. Частина 1, 2016 |
14 |
|
ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
15 |
|
Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив |
Випуск №92. Частина 1, 2018 |
16 |
|
Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки |
Випуск №90. Частина 1, 2017 |
17 |
|
Кондитерські властивості зерна пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії |
Випуск №91. Частина 1, 2017 |
18 |
|
БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
19 |
|
Характеристика амінокислотного складу білка горіху фундука залежно від сорту |
Випуск №90. Частина 1, 2017 |
20 |
|
Ознаки якості хліба різного борошна сортів і ліній пшениць |
Випуск №92. Частина 1, 2018 |
21 |
|
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |