Уманський НУС | сьогодні: 16.10.2024

Любич Віталій Володимирович

Любич Віталій Володимирович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Наукове звання
кандидат с.-г. наук

Посада
викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ПРОДУКТИВНІСТЬ РІЗНИХ СОРТІВ І ГІБРИДІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ ЗБИРАННЯ Випуск 101 Частина 1, 2022
2 ФОТОСИНТЕТИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПОСІВІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 98 Частина 1, 2021
3 THE CONTENT OF RADIOACTIVE ELEMENTS IN THE SOIL AND SOFT WINTER WHEAT GRAIN UNDER A LONG-TERM USE OF FERTILIZERS IN THE FIELD CROP ROTATION Випуск 101 Частина 1, 2022
4 ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА РІЗНОСТИГЛИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ Випуск 99 Частина 1, 2021
5 УРАЖЕННЯ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ КОРЕНЕВИМИ ГНИЛЯМИ ЗА РІЗНИХ ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
6 ВМІСТ ЖИРНИХ КИСЛОТ В ОЛІЇ РІЗНИХ КУЛЬТУР І ЇЇ ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ Випуск 102 Частина 1, 2023
7 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО Випуск 104 Частина 1, 2024
8 Анізотропні властивості питомої активності радіонуклідів ґрунту та зерна пшениці м’якої озимої за тривалого застосування добрив Випуск 100 Частина 1, 2022
9 КРУПОУТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ПОМЕЛЬНИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ І ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
10 АЛЕЛОПАТІЯ РОСЛИННИХ РЕШТОК НА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 98 Частина 1, 2021
11 Порівняльна характеристика тетраплоїдних видів пшениці в Правобережному Лісостепу Випуск 100 Частина 1, 2022
12 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ВИДІВ І ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
13 РОЗВИТОК СЕПТОРІОЗУ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 102 Частина 1, 2023
14 СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ ВИДІВ ПШЕНИЦІ (М’ЯКА, СПЕЛЬТА, ШАРОЗЕРНА, ПЕТРОПАВЛОВСЬКОГО) ЗА ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА Випуск 94 Частина 1, 2019
15 КРУП’ЯНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 99 Частина 1, 2021
16 ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 96 Частина 1, 2020
17 ВМІСТ ВІТАМІНІВ І МІНЕРАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ У ЗЕРНОПРОДУКТАХ РІЗНИХ СОРТІВ СОРИЗУ Випуск 101 Частина 1, 2022
18 ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 104 Частина 1, 2024
19 БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
20 БІОХІМІЧНА СКЛАДОВА БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРГО Випуск 97 Частина 1, 2020
21 Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів Випуск 100 Частина 1, 2022
22 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск 101 Частина 1, 2022
23 ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТА БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗА РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 102 Частина 1, 2023
24 Біологічна цінність білка пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №89. Частина 1, 2016
25 РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТА ТА КУЛІНАРНА ЯКІСТЬ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО Випуск 101 Частина 1, 2022
26 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАСІННЯ РІЗНИХ СОРТІВ НУТУ Випуск 102 Частина 1, 2023
27 ЕКОНОМІЧНЕ, АГРОХІМІЧНЕ ТА ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД ПШЕНИЦЮ ТВЕРДУ ОЗИМУ Випуск 104 Частина 1, 2024
28 ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ЯКІСТЬ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ Випуск 97 Частина 1, 2020
29 Харчова цінність крупи цілої різних сортів сорго зернового Випуск 100 Частина 1, 2022
30 АГРОБІОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ СОРТІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ СІВБИ І ЗБИРАННЯ Випуск 102 Частина 1, 2023
31 КОРМОВІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗ І СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 95 Частина 1, 2019
32 ЯКІСТЬ КЕКСІВ З ТРИТИКАЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО ПАСТОЮ ГАРБУЗОВОЮ Випуск 99 Частина 1, 2021
33 PROCESS RESEARCH OF GRIND ENRICHED GROATS PRODUCTS IN THE ROLLER MACHINE OF THE 2ND GRINDING SYSTEM OF MILLING OF HIGH-GRADE FLOUR Випуск 102 Частина 1, 2023
34 Урожайність та якість горіхів фундука залежно від сорту Випуск №88. Частина 1, 2016
35 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА РІЗНИХ ВИДІВ, СОРТІВ І ЛІНІЙ ПШЕНИЦЬ Випуск 94 Частина 1, 2019
36 Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти Випуск №93. Частина 1, 2018
37 ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДІВ ДОБРИВ, ЇХ ПОЄДНАННЯ ТА СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 94 Частина 1, 2019
38 Технологічна якість олії фундука різних сортів Випуск №89. Частина 1, 2016
39 Круп’яні властивості зерна пшениці однозернянки Випуск 100 Частина 1, 2022
40 ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ Випуск 102 Частина 1, 2023
41 ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ У ШАХТНИХ ЗЕРНОСУШАРКАХ Випуск 104 Частина 1, 2024
42 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ Випуск 97 Частина 1, 2020
43 РОЗВИТОК БУРОЇ ІРЖІ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ БІОФУНГІЦИДУ НА ТЛІ РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 103 Частина 1, 2023
44 Жирнокислотний склад насіння різних сортів арахісу та його харчова цінність Випуск 100 Частина 1, 2022
45 ПАРАМЕТРИ РОДЮЧОСТІ ҐРУНТУ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПОЛЬОВОЇ СІВОЗМІНИ ЗА ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ І ВАПНА Випуск 102 Частина 1, 2023
46 Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив Випуск №92. Частина 1, 2018
47 Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки Випуск №90. Частина 1, 2017
48 Кондитерські властивості зерна пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №91. Частина 1, 2017
49 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 94 Частина 1, 2019
50 СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ НОВИХ СОРТІВ ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО Випуск 98 Частина 1, 2021
51 Хвороби і шкідники різних сортів пшениці твердої озимої Випуск 100 Частина 1, 2022
52 Характеристика амінокислотного складу білка горіху фундука залежно від сорту Випуск №90. Частина 1, 2017
53 Ознаки якості хліба різного борошна сортів і ліній пшениць Випуск №92. Частина 1, 2018
54 ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ Випуск 96 Частина 1, 2020