1 |
|
ПРОДУКТИВНІСТЬ РІЗНИХ СОРТІВ І ГІБРИДІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ ЗБИРАННЯ |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
2 |
|
ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ СОРТІВ ПАСТЕРНАКУ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
3 |
|
ФОТОСИНТЕТИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПОСІВІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
Випуск 98 Частина 1, 2021 |
4 |
|
THE CONTENT OF RADIOACTIVE ELEMENTS IN THE SOIL AND SOFT WINTER WHEAT GRAIN UNDER A LONG-TERM USE OF FERTILIZERS IN THE FIELD CROP ROTATION |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
5 |
|
ФОРМУВАННЯ БАЛАНСУ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ ЗА ВИРОЩУВАННЯ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
6 |
|
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА РІЗНОСТИГЛИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ |
Випуск 99 Частина 1, 2021 |
7 |
|
УРАЖЕННЯ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ КОРЕНЕВИМИ ГНИЛЯМИ ЗА РІЗНИХ ДОЗ ДОБРИВ |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
8 |
|
ВМІСТ ЖИРНИХ КИСЛОТ В ОЛІЇ РІЗНИХ КУЛЬТУР І ЇЇ ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
9 |
|
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО |
Випуск 104 Частина 1, 2024 |
10 |
|
Анізотропні властивості питомої активності радіонуклідів ґрунту та зерна пшениці м’якої озимої за тривалого застосування добрив |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
11 |
|
КРУПОУТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ПОМЕЛЬНИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ І ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
12 |
|
ФОТОСИНТЕЗУВАЛЬНА СИСТЕМА РОСЛИН ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО ЗАЛЕЖНО ВІД СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
13 |
|
АЛЕЛОПАТІЯ РОСЛИННИХ РЕШТОК НА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ |
Випуск 98 Частина 1, 2021 |
14 |
|
Порівняльна характеристика тетраплоїдних видів пшениці в Правобережному Лісостепу |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
15 |
|
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ВИДІВ І ДОЗ ДОБРИВ |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
16 |
|
РОЗВИТОК СЕПТОРІОЗУ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
17 |
|
СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ ВИДІВ ПШЕНИЦІ (М’ЯКА, СПЕЛЬТА, ШАРОЗЕРНА, ПЕТРОПАВЛОВСЬКОГО) ЗА ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
18 |
|
КРУП’ЯНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
Випуск 99 Частина 1, 2021 |
19 |
|
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
20 |
|
ВМІСТ ВІТАМІНІВ І МІНЕРАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ У ЗЕРНОПРОДУКТАХ РІЗНИХ СОРТІВ СОРИЗУ |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
21 |
|
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
22 |
|
ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ |
Випуск 104 Частина 1, 2024 |
23 |
|
БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
24 |
|
БІОХІМІЧНА СКЛАДОВА БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРГО |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
25 |
|
Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
26 |
|
ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
27 |
|
ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТА БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗА РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
28 |
|
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ВРОЖАЙНІСТЬ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОПЕРЕДНИКІВ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
29 |
|
Біологічна цінність білка пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії |
Випуск №89. Частина 1, 2016 |
30 |
|
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТА ТА КУЛІНАРНА ЯКІСТЬ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
31 |
|
БІОТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ОТРИМАННЯ ТОЛЕРАНТНОГО МАТЕРІАЛУ СТЕВІЇ ДО АЛЬТЕРНАРІОЗУ В КУЛЬТУРІ IN VITRO |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
32 |
|
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАСІННЯ РІЗНИХ СОРТІВ НУТУ |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
33 |
|
ЕКОНОМІЧНЕ, АГРОХІМІЧНЕ ТА ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД ПШЕНИЦЮ ТВЕРДУ ОЗИМУ |
Випуск 104 Частина 1, 2024 |
34 |
|
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ЯКІСТЬ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
35 |
|
Харчова цінність крупи цілої різних сортів сорго зернового |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
36 |
|
АГРОБІОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ СОРТІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ СІВБИ І ЗБИРАННЯ |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
37 |
|
КОРМОВІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗ І СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ |
Випуск 95 Частина 1, 2019 |
38 |
|
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ТЮТЮНОВОЇ СИРОВИНИ У ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
39 |
|
ЯКІСТЬ КЕКСІВ З ТРИТИКАЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО ПАСТОЮ ГАРБУЗОВОЮ |
Випуск 99 Частина 1, 2021 |
40 |
|
PROCESS RESEARCH OF GRIND ENRICHED GROATS PRODUCTS IN THE ROLLER MACHINE OF THE 2ND GRINDING SYSTEM OF MILLING OF HIGH-GRADE FLOUR |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
41 |
|
Урожайність та якість горіхів фундука залежно від сорту |
Випуск №88. Частина 1, 2016 |
42 |
|
БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА РІЗНИХ ВИДІВ, СОРТІВ І ЛІНІЙ ПШЕНИЦЬ |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
43 |
|
Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти |
Випуск №93. Частина 1, 2018 |
44 |
|
ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДІВ ДОБРИВ, ЇХ ПОЄДНАННЯ ТА СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
45 |
|
Технологічна якість олії фундука різних сортів |
Випуск №89. Частина 1, 2016 |
46 |
|
Круп’яні властивості зерна пшениці однозернянки |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
47 |
|
ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
48 |
|
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ У ШАХТНИХ ЗЕРНОСУШАРКАХ |
Випуск 104 Частина 1, 2024 |
49 |
|
ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
50 |
|
РОЗВИТОК БУРОЇ ІРЖІ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ БІОФУНГІЦИДУ НА ТЛІ РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ |
Випуск 103 Частина 1, 2023 |
51 |
|
Жирнокислотний склад насіння різних сортів арахісу та його харчова цінність |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
52 |
|
ПАРАМЕТРИ РОДЮЧОСТІ ҐРУНТУ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПОЛЬОВОЇ СІВОЗМІНИ ЗА ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ І ВАПНА |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
53 |
|
ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ СОРТІВ ПРОСА ПРУТОПОДІБНОГО |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
54 |
|
Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив |
Випуск №92. Частина 1, 2018 |
55 |
|
Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки |
Випуск №90. Частина 1, 2017 |
56 |
|
Кондитерські властивості зерна пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії |
Випуск №91. Частина 1, 2017 |
57 |
|
БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ |
Випуск 94 Частина 1, 2019 |
58 |
|
СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ НОВИХ СОРТІВ ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО |
Випуск 98 Частина 1, 2021 |
59 |
|
Хвороби і шкідники різних сортів пшениці твердої озимої |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
60 |
|
Характеристика амінокислотного складу білка горіху фундука залежно від сорту |
Випуск №90. Частина 1, 2017 |
61 |
|
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСУ З ПЮРЕ ГАРБУЗОВИМ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
62 |
|
Ознаки якості хліба різного борошна сортів і ліній пшениць |
Випуск №92. Частина 1, 2018 |
63 |
|
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |