Любич Віталій Володимирович

Любич Віталій Володимирович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Наукове звання
кандидат с.-г. наук

Посада
викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ПРОДУКТИВНІСТЬ РІЗНИХ СОРТІВ І ГІБРИДІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ ЗБИРАННЯ Випуск 101 Частина 1, 2022
2 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ СОРТІВ ПАСТЕРНАКУ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 105 Частина 1, 2024
3 ЕКОНОМІЧНЕ АГРОХІМІЧНЕ ТА ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД СОРТИ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 106 Частина 1, 2025
4 ФОТОСИНТЕТИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПОСІВІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 98 Частина 1, 2021
5 THE CONTENT OF RADIOACTIVE ELEMENTS IN THE SOIL AND SOFT WINTER WHEAT GRAIN UNDER A LONG-TERM USE OF FERTILIZERS IN THE FIELD CROP ROTATION Випуск 101 Частина 1, 2022
6 ФОРМУВАННЯ БАЛАНСУ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ ЗА ВИРОЩУВАННЯ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ Випуск 105 Частина 1, 2024
7 ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА РІЗНОСТИГЛИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ Випуск 99 Частина 1, 2021
8 УРАЖЕННЯ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ КОРЕНЕВИМИ ГНИЛЯМИ ЗА РІЗНИХ ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
9 ВМІСТ ЖИРНИХ КИСЛОТ В ОЛІЇ РІЗНИХ КУЛЬТУР І ЇЇ ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ Випуск 102 Частина 1, 2023
10 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО Випуск 104 Частина 1, 2024
11 Анізотропні властивості питомої активності радіонуклідів ґрунту та зерна пшениці м’якої озимої за тривалого застосування добрив Випуск 100 Частина 1, 2022
12 КРУПОУТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ПОМЕЛЬНИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ І ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
13 ФОТОСИНТЕЗУВАЛЬНА СИСТЕМА РОСЛИН ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО ЗАЛЕЖНО ВІД СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ Випуск 105 Частина 1, 2024
14 УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД АГРОТЕХНОЛОГІЧНИХ ЗАХОДІВ Випуск 106 Частина 1, 2025
15 АЛЕЛОПАТІЯ РОСЛИННИХ РЕШТОК НА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 98 Частина 1, 2021
16 Порівняльна характеристика тетраплоїдних видів пшениці в Правобережному Лісостепу Випуск 100 Частина 1, 2022
17 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ВИДІВ І ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
18 РОЗВИТОК СЕПТОРІОЗУ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 102 Частина 1, 2023
19 СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ ВИДІВ ПШЕНИЦІ (М’ЯКА, СПЕЛЬТА, ШАРОЗЕРНА, ПЕТРОПАВЛОВСЬКОГО) ЗА ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА Випуск 94 Частина 1, 2019
20 КРУП’ЯНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 99 Частина 1, 2021
21 ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 96 Частина 1, 2020
22 ВМІСТ ВІТАМІНІВ І МІНЕРАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ У ЗЕРНОПРОДУКТАХ РІЗНИХ СОРТІВ СОРИЗУ Випуск 101 Частина 1, 2022
23 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ Випуск 105 Частина 1, 2024
24 УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ЗА РІЗНИХ ВИДІВ І ДОЗ ДОБРИВ Випуск 106 Частина 1, 2025
25 ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 104 Частина 1, 2024
26 БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
27 БІОХІМІЧНА СКЛАДОВА БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРГО Випуск 97 Частина 1, 2020
28 Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів Випуск 100 Частина 1, 2022
29 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск 101 Частина 1, 2022
30 ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТА БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗА РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 102 Частина 1, 2023
31 ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ВРОЖАЙНІСТЬ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОПЕРЕДНИКІВ Випуск 105 Частина 1, 2024
32 Біологічна цінність білка пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №89. Частина 1, 2016
33 ФОТОСИНТЕЗУВАЛЬНА СИСТЕМА РОСЛИН ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ДОЗ ДОБРИВ І ЇХ ПОЄДНАННЯ В ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ Випуск 106 Частина 1, 2025
34 РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТА ТА КУЛІНАРНА ЯКІСТЬ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО Випуск 101 Частина 1, 2022
35 БІОТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ОТРИМАННЯ ТОЛЕРАНТНОГО МАТЕРІАЛУ СТЕВІЇ ДО АЛЬТЕРНАРІОЗУ В КУЛЬТУРІ IN VITRO Випуск 105 Частина 1, 2024
36 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАСІННЯ РІЗНИХ СОРТІВ НУТУ Випуск 102 Частина 1, 2023
37 ЕКОНОМІЧНЕ, АГРОХІМІЧНЕ ТА ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД ПШЕНИЦЮ ТВЕРДУ ОЗИМУ Випуск 104 Частина 1, 2024
38 ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ЯКІСТЬ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ Випуск 97 Частина 1, 2020
39 Харчова цінність крупи цілої різних сортів сорго зернового Випуск 100 Частина 1, 2022
40 АГРОБІОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ СОРТІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ СІВБИ І ЗБИРАННЯ Випуск 102 Частина 1, 2023
41 АГРОХІМІЧНЕ, ЕНЕРГЕТИЧНЕ ТА ЕКОНОМІЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД ЯЧМІНЬ ЯРИЙ ГОЛОЗЕРНИЙ Випуск 106 Частина 1, 2025
42 КОРМОВІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗ І СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 95 Частина 1, 2019
43 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ТЮТЮНОВОЇ СИРОВИНИ У ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 105 Частина 1, 2024
44 ЯКІСТЬ КЕКСІВ З ТРИТИКАЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО ПАСТОЮ ГАРБУЗОВОЮ Випуск 99 Частина 1, 2021
45 PROCESS RESEARCH OF GRIND ENRICHED GROATS PRODUCTS IN THE ROLLER MACHINE OF THE 2ND GRINDING SYSTEM OF MILLING OF HIGH-GRADE FLOUR Випуск 102 Частина 1, 2023
46 Урожайність та якість горіхів фундука залежно від сорту Випуск №88. Частина 1, 2016
47 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА РІЗНИХ ВИДІВ, СОРТІВ І ЛІНІЙ ПШЕНИЦЬ Випуск 94 Частина 1, 2019
48 Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти Випуск №93. Частина 1, 2018
49 ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДІВ ДОБРИВ, ЇХ ПОЄДНАННЯ ТА СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 94 Частина 1, 2019
50 Технологічна якість олії фундука різних сортів Випуск №89. Частина 1, 2016
51 Круп’яні властивості зерна пшениці однозернянки Випуск 100 Частина 1, 2022
52 ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ Випуск 102 Частина 1, 2023
53 ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ У ШАХТНИХ ЗЕРНОСУШАРКАХ Випуск 104 Частина 1, 2024
54 ПАРАМЕТРИ РОЗВИТКУ КОРЕНЕВОЇ СИСТЕМИ СМОРОДИНИ ЧОРНОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД УТРИМАННІ ҐРУНТУ В МІЖРЯДДЯХ, ПРИКУЩОВИХ СМУГАХ І ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ Випуск 106 Частина 1, 2025
55 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ Випуск 97 Частина 1, 2020
56 РОЗВИТОК БУРОЇ ІРЖІ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ БІОФУНГІЦИДУ НА ТЛІ РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 103 Частина 1, 2023
57 Жирнокислотний склад насіння різних сортів арахісу та його харчова цінність Випуск 100 Частина 1, 2022
58 ПАРАМЕТРИ РОДЮЧОСТІ ҐРУНТУ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПОЛЬОВОЇ СІВОЗМІНИ ЗА ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ І ВАПНА Випуск 102 Частина 1, 2023
59 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ СОРТІВ ПРОСА ПРУТОПОДІБНОГО Випуск 105 Частина 1, 2024
60 Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив Випуск №92. Частина 1, 2018
61 АГРОХІМІЧНІ ПАРАМЕТРИ РОДЮЧОСТІ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО ПІД ПОСІВАМИ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ Випуск 106 Частина 1, 2025
62 Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки Випуск №90. Частина 1, 2017
63 Кондитерські властивості зерна пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №91. Частина 1, 2017
64 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 94 Частина 1, 2019
65 СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ НОВИХ СОРТІВ ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО Випуск 98 Частина 1, 2021
66 Хвороби і шкідники різних сортів пшениці твердої озимої Випуск 100 Частина 1, 2022
67 Характеристика амінокислотного складу білка горіху фундука залежно від сорту Випуск №90. Частина 1, 2017
68 РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСУ З ПЮРЕ ГАРБУЗОВИМ Випуск 105 Частина 1, 2024
69 Ознаки якості хліба різного борошна сортів і ліній пшениць Випуск №92. Частина 1, 2018
70 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО З ДОБАВЛЯННЯМ ПЮРЕ ГАРБУЗОВОГО Випуск 106 Частина 1, 2025
71 ВИНЕСЕННЯ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ З УРОЖАЄМ І БАЛАНС ЇХ У ҐРУНТІ ПІД ПОСІВАМИ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ Випуск 106 Частина 1, 2025
72 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 106 Частина 1, 2025
73 ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ Випуск 96 Частина 1, 2020
74 ФОРМУВАННЯ ВМІСТУ ТА ВИХОДУ ОЛІЇ З НАСІННЯ СОНЯШНИКУ ЗА РІЗНИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЗАХОДІВ Випуск 106 Частина 1, 2025
75 ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ СИРОВИНИ ТЮТЮНУ Випуск 106 Частина 1, 2025
76 АГРОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО І ВРОЖАЙНІСТЬ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО В ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ БЕЗ УДОБРЕННЯ Випуск 106 Частина 1, 2025
77 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО РІЗНИХ ДОЗ АЗОТНИХ ДОБРИВ, ПОЗАКОРЕНЕВОГО ПІДЖИВЛЕННЯ ТА СЕНИКАЦІЇ Випуск 106 Частина 1, 2025