Уманський НУС | сьогодні: 22.01.2023

Любич Віталій Володимирович

Любич Віталій Володимирович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Наукове звання
кандидат с.-г. наук

Посада
викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ПРОДУКТИВНІСТЬ РІЗНИХ СОРТІВ І ГІБРИДІВ СОРГО ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНИХ СТРОКІВ ЗБИРАННЯ Випуск 101 Частина 1, 2022
2 ФОТОСИНТЕТИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПОСІВІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 98 Частина 1, 2021
3 THE CONTENT OF RADIOACTIVE ELEMENTS IN THE SOIL AND SOFT WINTER WHEAT GRAIN UNDER A LONG-TERM USE OF FERTILIZERS IN THE FIELD CROP ROTATION Випуск 101 Частина 1, 2022
4 ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА РІЗНОСТИГЛИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ Випуск 99 Частина 1, 2021
5 УРАЖЕННЯ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ КОРЕНЕВИМИ ГНИЛЯМИ ЗА РІЗНИХ ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
6 Анізотропні властивості питомої активності радіонуклідів ґрунту та зерна пшениці м’якої озимої за тривалого застосування добрив Випуск 100 Частина 1, 2022
7 КРУПОУТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ПОМЕЛЬНИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ І ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
8 АЛЕЛОПАТІЯ РОСЛИННИХ РЕШТОК НА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 98 Частина 1, 2021
9 Порівняльна характеристика тетраплоїдних видів пшениці в Правобережному Лісостепу Випуск 100 Частина 1, 2022
10 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ВИДІВ І ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
11 СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ ВИДІВ ПШЕНИЦІ (М’ЯКА, СПЕЛЬТА, ШАРОЗЕРНА, ПЕТРОПАВЛОВСЬКОГО) ЗА ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА Випуск 94 Частина 1, 2019
12 КРУП’ЯНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 99 Частина 1, 2021
13 ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 96 Частина 1, 2020
14 ВМІСТ ВІТАМІНІВ І МІНЕРАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ У ЗЕРНОПРОДУКТАХ РІЗНИХ СОРТІВ СОРИЗУ Випуск 101 Частина 1, 2022
15 БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
16 БІОХІМІЧНА СКЛАДОВА БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРГО Випуск 97 Частина 1, 2020
17 Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів Випуск 100 Частина 1, 2022
18 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск 101 Частина 1, 2022
19 Біологічна цінність білка пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №89. Частина 1, 2016
20 РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТА ТА КУЛІНАРНА ЯКІСТЬ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО Випуск 101 Частина 1, 2022
21 ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ЯКІСТЬ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ Випуск 97 Частина 1, 2020
22 Харчова цінність крупи цілої різних сортів сорго зернового Випуск 100 Частина 1, 2022
23 КОРМОВІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗ І СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 95 Частина 1, 2019
24 ЯКІСТЬ КЕКСІВ З ТРИТИКАЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО ПАСТОЮ ГАРБУЗОВОЮ Випуск 99 Частина 1, 2021
25 Урожайність та якість горіхів фундука залежно від сорту Випуск №88. Частина 1, 2016
26 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА РІЗНИХ ВИДІВ, СОРТІВ І ЛІНІЙ ПШЕНИЦЬ Випуск 94 Частина 1, 2019
27 Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти Випуск №93. Частина 1, 2018
28 ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДІВ ДОБРИВ, ЇХ ПОЄДНАННЯ ТА СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 94 Частина 1, 2019
29 Технологічна якість олії фундука різних сортів Випуск №89. Частина 1, 2016
30 Круп’яні властивості зерна пшениці однозернянки Випуск 100 Частина 1, 2022
31 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ Випуск 97 Частина 1, 2020
32 Жирнокислотний склад насіння різних сортів арахісу та його харчова цінність Випуск 100 Частина 1, 2022
33 Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив Випуск №92. Частина 1, 2018
34 Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки Випуск №90. Частина 1, 2017
35 Кондитерські властивості зерна пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №91. Частина 1, 2017
36 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 94 Частина 1, 2019
37 СЕЛЕКЦІЙНА ЦІННІСТЬ НОВИХ СОРТІВ ТРИТИКАЛЕ ЯРОГО Випуск 98 Частина 1, 2021
38 Хвороби і шкідники різних сортів пшениці твердої озимої Випуск 100 Частина 1, 2022
39 Характеристика амінокислотного складу білка горіху фундука залежно від сорту Випуск №90. Частина 1, 2017
40 Ознаки якості хліба різного борошна сортів і ліній пшениць Випуск №92. Частина 1, 2018
41 ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ Випуск 96 Частина 1, 2020