Уманський НУС | сьогодні: 12.04.2024

Войтовська В.І.

Місце роботи
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН

Наукове звання
кандидат сільськогосподарських наук

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ВИКОРИСТАННЯ КУНЖУТНОГО БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ Випуск 98 Частина 1, 2021
2 ВМІСТ ЖИРНИХ КИСЛОТ В ОЛІЇ РІЗНИХ КУЛЬТУР І ЇЇ ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ Випуск 102 Частина 1, 2023
3 КРУПОУТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ПОМЕЛЬНИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ І ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
4 ВМІСТ БІОХІМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ В НАСІННІ КУНЖУТА ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО ЗАБАРВЛЕННЯ Випуск 97 Частина 1, 2020
5 БІОМЕТРИЧНІ ПОКАЗНИКИ РОСЛИН СОРГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ ГОРОМОНІВ І РЕГУЛЯТОРІВ РОСТУ Випуск 103 Частина 1, 2023
6 ВМІСТ ВІТАМІНІВ І МІНЕРАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ У ЗЕРНОПРОДУКТАХ РІЗНИХ СОРТІВ СОРИЗУ Випуск 101 Частина 1, 2022
7 БІОХІМІЧНА СКЛАДОВА БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРГО Випуск 97 Частина 1, 2020
8 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАСІННЯ РІЗНИХ СОРТІВ НУТУ Випуск 102 Частина 1, 2023
9 Харчова цінність крупи цілої різних сортів сорго зернового Випуск 100 Частина 1, 2022
10 Жирнокислотний склад насіння різних сортів арахісу та його харчова цінність Випуск 100 Частина 1, 2022
11 ХІМІЧНА СКЛАДОВА НАСІННЯ СОРГО ЗЕРНОВОГО (SORGHUM BICOLOR) ЗАЛЕЖНО ВІД БІОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ГІБРИДІВ Випуск 96 Частина 1, 2020