Автор(и) |
Сторожик Л. І., доктор с.-г. наук, , Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН Войтовська В.І., кандидат сільськогосподарських наук, , Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН Завгородня С. В., , аспірант, Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН Третьякова С. О., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2020 | номер журналу | Випуск 96 Частина 1 |
сторінки | 149-166 | індекс УДК | 633.17:631.52 | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2020-96-1-149-166 (Лінк) |
Аннотація | В середньому за роки досліджень, визначено хімічну складову насіння досліджуваних гібридів сорго зернового. Встановлено в гібридах різної селекції вміст білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів, макро- та мікроелементів. | ||
Ключові слова | сорго зернове, вітаміни, мікро- і макроелементи, гібрид. |