Автор(и) |
Кононенко Л. М., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва, Україна Євчук Я. В., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва Войтовська В.І., кандидат сільськогосподарських наук, , Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН Третьякова С. О., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2020 | номер журналу | Випуск 97 Частина 1 |
сторінки | 229-239 | індекс УДК | 664.641.19:633.853.74-047.44:664.66 | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2020-97-1-229-239 (Лінк) |
Аннотація | Проаналізовано біохімічну складову кунжуту залежно від забарвлення його насіння. Встановлено вміст основних нутрієнтів у хімічному складі кунжуту, а також вміст мікро-, макроелементів та вітамінів у насінні різного забарвлення. | ||
Ключові слова | забарвлення насіння, борошно, безглютенові вироби, нутрієнти |