Уманський НУС | сьогодні: 10.03.2021

ВМІСТ БІОХІМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ В НАСІННІ КУНЖУТА ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО ЗАБАРВЛЕННЯ

Автор(и) Кононенко Л. М., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва, Україна
Євчук Я. В., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Войтовська В.І., кандидат сільськогосподарських наук, , Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН
Третьякова С. О., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2020 номер журналу Випуск 97 Частина 1
сторінки 229-239 індекс УДК 664.641.19:633.853.74-047.44:664.66
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2020-97-1-229-239 (Лінк)
Аннотація Проаналізовано біохімічну складову кунжуту залежно від забарвлення його насіння. Встановлено вміст основних нутрієнтів у хімічному складі кунжуту, а також вміст мікро-, макроелементів та вітамінів у насінні різного забарвлення.
Ключові слова забарвлення насіння, борошно, безглютенові вироби, нутрієнти
Завантажити файл    (завантажень: 24)