Уманський НУС | сьогодні: 18.07.2024

Господаренко Григорій Миколайович

Господаренко Григорій Миколайович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва

Наукове звання
доктор сільськогосподарських наук

Посада
професор

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ПІД ВПЛИВОМ АЗОТНОГО ЖИВЛЕННЯ Випуск №84. Частина 1, 2014
2 ВИДАТНИЙ УЧЕНИЙ, ТАЛАНОВИТИЙ ПЕДАГОГ І КЕРІВНИК (ДО 100-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ІВАНА МАРКІЯНОВИЧА КАРАСЮКА) Випуск 103 Частина 1, 2023
3 УРОЖАЙНІСТЬ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ ЗАЛЕЖНО ВІД РІЗНИХ ВИДІВ І НОРМ ДОБРИВ ТА ЇХ ОКУПНІСТЬ Випуск №82. Частина 1, 2013
4 ВПЛИВ УДОБРЕННЯ ТА ІНОКУЛЯЦІЇ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА НУТУ Випуск №83. Частина 1, 2013
5 Вплив видів і доз мінеральних добрив на врожай сидеральних культур у Правобережному Лісостепу Випуск №86. Частина 1, 2014
6 THE CONTENT OF RADIOACTIVE ELEMENTS IN THE SOIL AND SOFT WINTER WHEAT GRAIN UNDER A LONG-TERM USE OF FERTILIZERS IN THE FIELD CROP ROTATION Випуск 101 Частина 1, 2022
7 ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИК БОНІТУВАННЯ ҐРУНТІВ Випуск 102 Частина 1, 2023
8 ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА РІЗНОСТИГЛИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ Випуск 99 Частина 1, 2021
9 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО Випуск 104 Частина 1, 2024
10 Анізотропні властивості питомої активності радіонуклідів ґрунту та зерна пшениці м’якої озимої за тривалого застосування добрив Випуск 100 Частина 1, 2022
11 ВИНЕСЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ СОЧЕВИЦЕЮ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 101 Частина 1, 2022
12 АЛЕЛОПАТІЯ РОСЛИННИХ РЕШТОК НА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 98 Частина 1, 2021
13 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ВИДІВ І ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
14 ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 104 Частина 1, 2024
15 ДИНАМІКА ВРОЖАЙНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО В ЛАНКАХ ПОЛЬОВОЇ СІВОЗМІНИ ЗА ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ Випуск 95 Частина 1, 2019
16 Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів Випуск 100 Частина 1, 2022
17 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск 101 Частина 1, 2022
18 ЗАСВОЄННЯ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ З ГРУНТУ Й МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ КУКУРУДЗОЮ Випуск 95 Частина 1, 2019
19 УРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ НАСІННЯ СОЇ ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск 97 Частина 1, 2020
20 ОБҐРУНТУВАННЯ МЕЖІ ДОЦІЛЬНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ КАЛІЙНИХ ДОБРИВ Випуск 99 Частина 1, 2021
21 Агрохімічні властивості ґрунту та продуктивність буряку цукрового за різного удобрення і вапнування Випуск 100 Частина 1, 2022
22 РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТА ТА КУЛІНАРНА ЯКІСТЬ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО Випуск 101 Частина 1, 2022
23 ЕКОНОМІЧНЕ, АГРОХІМІЧНЕ ТА ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД ПШЕНИЦЮ ТВЕРДУ ОЗИМУ Випуск 104 Частина 1, 2024
24 Вміст та баланс мікроелементів і важких металів у ґрунті після тривалого застосування добрив у польовій сівозміні Випуск №89. Частина 1, 2016
25 ВПЛИВ АЗОТНИХ ДОБРИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ЖИТА ОЗИМОГО НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск №82. Частина 1, 2013
26 Урожайність гороху на чорноземі опідзоленому за різного удобрення та вапнування Випуск 100 Частина 1, 2022
27 ВОДОУТРИМУВАЛЬНА ЗДАНІСТЬ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 97 Частина 1, 2020
28 АГРОЕКОНОМІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ ПІД ПОЛЬОВІ КУЛЬТУРИ Випуск 99 Частина 1, 2021
29 АЗОТНИЙ СТАТУС ҐРУНТУ ЗА ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ У ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ Випуск 104 Частина 1, 2024
30 ОСОБЛИВОСТІ УДОБРЕННЯ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ АЗОТНИМИ ДОБРИВАМИ Випуск №83. Частина 1, 2013
31 Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти Випуск №93. Частина 1, 2018
32 ЗМІНИ У СТРУКТУРІ КАЛІЙНОГО ФОНДУ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО ЗА ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ Випуск 94 Частина 1, 2019
33 ВПЛИВ МЕТЕОРОЛОГІЧНИХ УМОВ ТА УДОБРЕННЯ НА ВРОЖАЙНІСТЬ КУКУРУДЗИ У ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 102 Частина 1, 2023
34 Вплив режимів живлення на технологічні показники пшениці озимої сорту Подолянка Випуск №91. Частина 1, 2017
35 Глибина основного обробітку та систем удобрення, як фактор впливу на забур’янення посівів цукрових буряків та їхню продуктивність Випуск №91. Частина 1, 2017
36 ПАРАМЕТРИ РОДЮЧОСТІ ҐРУНТУ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПОЛЬОВОЇ СІВОЗМІНИ ЗА ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ І ВАПНА Випуск 102 Частина 1, 2023
37 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 94 Частина 1, 2019
38 УРАЖЕННЯ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЦЕРКОСПОРОЗОМ І КАГАТНОЮ ГНИЛЛЮ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ УДОБРЕННЯ Випуск 98 Частина 1, 2021
39 Вплив вапнування на кислотно-основні властивості чорнозему опідзоленого Випуск 100 Частина 1, 2022
40 ВИКОРИСТАННЯ РІДКОГО ДИГЕСТАТУ БІОГАЗОВОГО ВИРОБНИЦТВА ДЛЯ ПІДЖИВЛЕННЯ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ Випуск 103 Частина 1, 2023
41 Винесення основних елементів живлення рижієм ярим залежно від удобрення Випуск №89. Частина 1, 2016
42 Ефективність застосування сірчаних добрив під польові культури на чорноземі опідзоленому Випуск №88. Частина 1, 2016
43 Забур’яненість та продуктивність посівів буряку цукрового залежно від глибини оранки і систем удобрення Випуск №91. Частина 1, 2017
44 ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ БІОГАЗОВОГО ДИГЕСТАТУ З КУРЯЧОГО ПОСЛІДУ Випуск 104 Частина 1, 2024
45 ВПЛИВ ДОЗ І СПІВВІДНОШЕНЬ ДОБРИВУ ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ НА ВРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ЯРОГО Випуск 96 Частина 1, 2020
46 Рециркуляція біогенних елементів у ґрунті за різних сидератів та їх удобрення Випуск №88. Частина 1, 2016
47 Вплив вапнування на вміст рухомих сполук мікроелементів у чорноземі опідзоленому Випуск №92. Частина 1, 2018
48 Баланс азоту в ґрунті після тривалого застосування добрив у польовій сівозміні Випуск №90. Частина 1, 2017
49 СТАН РОСТУ І РОЗВИТКУ РОСЛИН ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ В ОСІННІЙ ПЕРІОД ВЕГЕТАЦІЇ Випуск 96 Частина 1, 2020