Господаренко Григорій Миколайович

Господаренко Григорій Миколайович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва

Наукове звання
доктор сільськогосподарських наук

Посада
професор

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ПІД ВПЛИВОМ АЗОТНОГО ЖИВЛЕННЯ Випуск №84. Частина 1, 2014
2 ВИДАТНИЙ УЧЕНИЙ, ТАЛАНОВИТИЙ ПЕДАГОГ І КЕРІВНИК (ДО 100-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ІВАНА МАРКІЯНОВИЧА КАРАСЮКА) Випуск 103 Частина 1, 2023
3 УРОЖАЙНІСТЬ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ ЗАЛЕЖНО ВІД РІЗНИХ ВИДІВ І НОРМ ДОБРИВ ТА ЇХ ОКУПНІСТЬ Випуск №82. Частина 1, 2013
4 ЕКОНОМІЧНЕ АГРОХІМІЧНЕ ТА ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД СОРТИ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 106 Частина 1, 2025
5 ВПЛИВ УДОБРЕННЯ ТА ІНОКУЛЯЦІЇ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА НУТУ Випуск №83. Частина 1, 2013
6 Вплив видів і доз мінеральних добрив на врожай сидеральних культур у Правобережному Лісостепу Випуск №86. Частина 1, 2014
7 THE CONTENT OF RADIOACTIVE ELEMENTS IN THE SOIL AND SOFT WINTER WHEAT GRAIN UNDER A LONG-TERM USE OF FERTILIZERS IN THE FIELD CROP ROTATION Випуск 101 Частина 1, 2022
8 ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДИК БОНІТУВАННЯ ҐРУНТІВ Випуск 102 Частина 1, 2023
9 ФОРМУВАННЯ БАЛАНСУ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ ЗА ВИРОЩУВАННЯ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ Випуск 105 Частина 1, 2024
10 ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА РІЗНОСТИГЛИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ Випуск 99 Частина 1, 2021
11 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО Випуск 104 Частина 1, 2024
12 Анізотропні властивості питомої активності радіонуклідів ґрунту та зерна пшениці м’якої озимої за тривалого застосування добрив Випуск 100 Частина 1, 2022
13 ВИНЕСЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ СОЧЕВИЦЕЮ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 101 Частина 1, 2022
14 ФОТОСИНТЕЗУВАЛЬНА СИСТЕМА РОСЛИН ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО ЗАЛЕЖНО ВІД СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ Випуск 105 Частина 1, 2024
15 АЛЕЛОПАТІЯ РОСЛИННИХ РЕШТОК НА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ Випуск 98 Частина 1, 2021
16 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ВИДІВ І ДОЗ ДОБРИВ Випуск 101 Частина 1, 2022
17 ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ Випуск 105 Частина 1, 2024
18 ФОРМУВАННЯ ПЛОЩІ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ ТА ВРОЖАЙНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ В ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 104 Частина 1, 2024
19 ДИНАМІКА ВРОЖАЙНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО В ЛАНКАХ ПОЛЬОВОЇ СІВОЗМІНИ ЗА ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ Випуск 95 Частина 1, 2019
20 Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів Випуск 100 Частина 1, 2022
21 ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск 101 Частина 1, 2022
22 ФОТОСИНТЕЗУВАЛЬНА СИСТЕМА РОСЛИН ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ДОЗ ДОБРИВ І ЇХ ПОЄДНАННЯ В ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ Випуск 106 Частина 1, 2025
23 ЗАСВОЄННЯ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ З ГРУНТУ Й МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ КУКУРУДЗОЮ Випуск 95 Частина 1, 2019
24 УРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ НАСІННЯ СОЇ ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск 97 Частина 1, 2020
25 ОБҐРУНТУВАННЯ МЕЖІ ДОЦІЛЬНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ КАЛІЙНИХ ДОБРИВ Випуск 99 Частина 1, 2021
26 Агрохімічні властивості ґрунту та продуктивність буряку цукрового за різного удобрення і вапнування Випуск 100 Частина 1, 2022
27 РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТА ТА КУЛІНАРНА ЯКІСТЬ ХЛІБА З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО Випуск 101 Частина 1, 2022
28 ЕКОНОМІЧНЕ, АГРОХІМІЧНЕ ТА ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД ПШЕНИЦЮ ТВЕРДУ ОЗИМУ Випуск 104 Частина 1, 2024
29 Вміст та баланс мікроелементів і важких металів у ґрунті після тривалого застосування добрив у польовій сівозміні Випуск №89. Частина 1, 2016
30 АГРОХІМІЧНЕ, ЕНЕРГЕТИЧНЕ ТА ЕКОНОМІЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПІД ЯЧМІНЬ ЯРИЙ ГОЛОЗЕРНИЙ Випуск 106 Частина 1, 2025
31 ВПЛИВ АЗОТНИХ ДОБРИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ЖИТА ОЗИМОГО НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ Випуск №82. Частина 1, 2013
32 Урожайність гороху на чорноземі опідзоленому за різного удобрення та вапнування Випуск 100 Частина 1, 2022
33 ВОДОУТРИМУВАЛЬНА ЗДАНІСТЬ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 97 Частина 1, 2020
34 АГРОЕКОНОМІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ ПІД ПОЛЬОВІ КУЛЬТУРИ Випуск 99 Частина 1, 2021
35 АЗОТНИЙ СТАТУС ҐРУНТУ ЗА ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ У ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ Випуск 104 Частина 1, 2024
36 ОСОБЛИВОСТІ УДОБРЕННЯ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ АЗОТНИМИ ДОБРИВАМИ Випуск №83. Частина 1, 2013
37 Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти Випуск №93. Частина 1, 2018
38 ЗМІНИ У СТРУКТУРІ КАЛІЙНОГО ФОНДУ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО ЗА ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ Випуск 94 Частина 1, 2019
39 ВПЛИВ МЕТЕОРОЛОГІЧНИХ УМОВ ТА УДОБРЕННЯ НА ВРОЖАЙНІСТЬ КУКУРУДЗИ У ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ Випуск 102 Частина 1, 2023
40 Вплив режимів живлення на технологічні показники пшениці озимої сорту Подолянка Випуск №91. Частина 1, 2017
41 Глибина основного обробітку та систем удобрення, як фактор впливу на забур’янення посівів цукрових буряків та їхню продуктивність Випуск №91. Частина 1, 2017
42 ПАРАМЕТРИ РОДЮЧОСТІ ҐРУНТУ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПОЛЬОВОЇ СІВОЗМІНИ ЗА ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ І ВАПНА Випуск 102 Частина 1, 2023
43 АГРОХІМІЧНІ ПАРАМЕТРИ РОДЮЧОСТІ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО ПІД ПОСІВАМИ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ Випуск 106 Частина 1, 2025
44 БІЛКОВО-ПРОТЕЇНАЗНИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ Випуск 94 Частина 1, 2019
45 УРАЖЕННЯ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЦЕРКОСПОРОЗОМ І КАГАТНОЮ ГНИЛЛЮ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ УДОБРЕННЯ Випуск 98 Частина 1, 2021
46 Вплив вапнування на кислотно-основні властивості чорнозему опідзоленого Випуск 100 Частина 1, 2022
47 ВИКОРИСТАННЯ РІДКОГО ДИГЕСТАТУ БІОГАЗОВОГО ВИРОБНИЦТВА ДЛЯ ПІДЖИВЛЕННЯ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ Випуск 103 Частина 1, 2023
48 Винесення основних елементів живлення рижієм ярим залежно від удобрення Випуск №89. Частина 1, 2016
49 Ефективність застосування сірчаних добрив під польові культури на чорноземі опідзоленому Випуск №88. Частина 1, 2016
50 Забур’яненість та продуктивність посівів буряку цукрового залежно від глибини оранки і систем удобрення Випуск №91. Частина 1, 2017
51 ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ БІОГАЗОВОГО ДИГЕСТАТУ З КУРЯЧОГО ПОСЛІДУ Випуск 104 Частина 1, 2024
52 ВПЛИВ ДОЗ І СПІВВІДНОШЕНЬ ДОБРИВУ ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ НА ВРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЗЕРНА ЯЧМЕНЮ ЯРОГО Випуск 96 Частина 1, 2020
53 Рециркуляція біогенних елементів у ґрунті за різних сидератів та їх удобрення Випуск №88. Частина 1, 2016
54 Вплив вапнування на вміст рухомих сполук мікроелементів у чорноземі опідзоленому Випуск №92. Частина 1, 2018
55 ВИНЕСЕННЯ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ З УРОЖАЄМ І БАЛАНС ЇХ У ҐРУНТІ ПІД ПОСІВАМИ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ Випуск 106 Частина 1, 2025
56 Баланс азоту в ґрунті після тривалого застосування добрив у польовій сівозміні Випуск №90. Частина 1, 2017
57 ЕФЕКТИВНІСТЬ ДИГЕСТАТУ В СИСТЕМІ УДОБРЕННЯ КУКУРУДЗИ Випуск 106 Частина 1, 2025
58 СТАН РОСТУ І РОЗВИТКУ РОСЛИН ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ В ОСІННІЙ ПЕРІОД ВЕГЕТАЦІЇ Випуск 96 Частина 1, 2020
59 АГРОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО І ВРОЖАЙНІСТЬ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО В ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ БЕЗ УДОБРЕННЯ Випуск 106 Частина 1, 2025