Осокіна Ніна Максимівна
Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна
Наукове звання
доктор с.-г. наук, професор
Посада
завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва
Email: dinkwi@mail.ru
Статті
# | PDF | Назва статті | Журнал |
1 |
|
PHYSICAL AND MECHANICAL PROPERTIES AND QUALITY INDICATORS OF GRAIN OF CEREAL CULTURES |
Випуск 103 Частина 1, 2023 |
2 |
|
ФІЗИЧНІ ТА ТЕПЛОФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА СТУПЕНЯ СТИГЛОСТІ |
Випуск №83. Частина 1, 2013 |
3 |
|
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58 |
Випуск №86. Частина 1, 2014 |
4 |
|
Фізико-механічні і якісні показники зерна кукурудзи |
Випуск №89. Частина 1, 2016 |
5 |
|
ASCORBIC ACID IN BLACK CURRANT FRUITS |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
6 |
|
Технологічна оцінка зерна сортів ячменю, пшениці та тритикале для круп’яного виробництва |
Випуск №88. Частина 1, 2016 |
7 |
|
Вплив режимів живлення на технологічні показники пшениці озимої сорту Подолянка |
Випуск №91. Частина 1, 2017 |
8 |
|
Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки |
Випуск №90. Частина 1, 2017 |
9 |
|
QUALITY MANAGEMENT OF VEGETABLES WITH THE APPLICATION OF NANO PREPARATIONS |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
10 |
|
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |