Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна
Наукове звання
доктор с.-г. наук, професор
Посада
завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва
Email: dinkwi@mail.ru
# | Назва статті | Журнал | |
---|---|---|---|
1 | ФІЗИЧНІ ТА ТЕПЛОФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА СТУПЕНЯ СТИГЛОСТІ | Випуск №83. Частина 1, 2013 | |
2 | Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58 | Випуск №86. Частина 1, 2014 | |
3 | Фізико-механічні і якісні показники зерна кукурудзи | Випуск №89. Частина 1, 2016 | |
4 | ASCORBIC ACID IN BLACK CURRANT FRUITS | Випуск 97 Частина 1, 2020 | |
5 | Технологічна оцінка зерна сортів ячменю, пшениці та тритикале для круп’яного виробництва | Випуск №88. Частина 1, 2016 | |
6 | Вплив режимів живлення на технологічні показники пшениці озимої сорту Подолянка | Випуск №91. Частина 1, 2017 | |
7 | Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки | Випуск №90. Частина 1, 2017 | |
8 | QUALITY MANAGEMENT OF VEGETABLES WITH THE APPLICATION OF NANO PREPARATIONS | Випуск 96 Частина 1, 2020 | |
9 | ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ | Випуск 96 Частина 1, 2020 |