Автор(и) |
Осокіна Н.М., доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2016 | номер журналу | Випуск №88. Частина 1 |
сторінки | 111-126 | індекс УДК | 664.786.3:664.7 | Індекс DOI |
Аннотація | Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна пшениці ярої м’якої сортів Trizo та Midac, озимої м’якої сорту Лазурна, тритикале ярого сорту Аватар, а також ячменю ярого сортів Командор і Свагор за різних умов вирощування для виробництва круп "Полтавська", "Артек" і перлова | ||
Ключові слова | зерно, пшениця, тритикале, ячмінь, сорт, технологічні властивості |