Автор(и) |
Осокіна Н.М., доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2013 | номер журналу | Випуск №83. Частина 1 |
сторінки | 38-44 | індекс УДК | 57.018.4:635.64:631.526.3:631.547.6 | Індекс DOI |
Аннотація | Наведено результати дослідження фізичних та теплофізичних показників плодових овочіврізного ступеня стиглості та сорту. | ||
Ключові слова | : плодові овочі, ступінь стиглості, сорт, фізичні та теплофізичні властивості. |