1 |
|
Апробація способів отримання гібридів жита озимого за різних генетичних систем контрольованого розмноження |
Випуск №85. Частина 1, 2014 |
2 |
|
Створення та оцінка вихідних матеріалів для селекції гібридів соняшнику кондитерського напряму використання |
Випуск №91. Частина 1, 2017 |
3 |
|
АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЦІННИХ ОЗНАК СТВОРЕНИХ ЛІНІЙ КУКУРУДЗИ З ЕРЕКТОЇДНИМ РОЗМІЩЕННЯМ ЛИСТКОВОЇ ПЛАСТИНКИ |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
4 |
|
Оцінювання резистентності до хвороб створених зразків пшениці м’якої озимої в умовах Правобережного Лісостепу України |
Випуск №91. Частина 1, 2017 |
5 |
|
ВПЛИВ ГЕНОТИПУ HА МІКРОКЛОНУВАННЯ РОСЛИН БУРЯКУ ЦУКРОВОГО В ІЗОЛЬОВАНІЙ КУЛЬТУРІ |
Випуск 102 Частина 1, 2023 |
6 |
|
ОСОБЛИВОСТІ ФОТОСИНТЕЗУ РІЗНИХ ЗА МОРФОТИПАМИ СТВОРЕНИХ ЗРАЗКІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
7 |
|
АНАЛІЗ ПАРАМЕТРІВ ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИХ ОЗНАК РИЖІЮ ЯРОГО ДЛЯ УМОВ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ ЗА УМОВ ЗМІНИ КЛІМАТУ |
Випуск 98 Частина 1, 2021 |
8 |
|
СТВОРЕННЯ ТА ОЦІНКА ВИХІДНОГО МАТЕРІАЛУ ДЛЯ СЕЛЕКЦІЇ ЕРЕКТОЇДНИХ ФОРМ КУКУРУДЗИ (огляд літератури) |
Випуск 99 Частина 1, 2021 |
9 |
|
СТВОРЕННЯ ВИХІДНОГО МАТЕРІАЛУ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА ВИКОРИСТАННЯ КУЛЬТУРИ ЗРІЛИХ ЗАРОДКІВ |
Випуск 104 Частина 1, 2024 |
10 |
|
ОЦІНКА СТВОРЕНИХ ЗРАЗКІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА ВИКОРИСТАННЯ СОРТІВ З ПШЕНИЧНО-ЖИТНІМИ ТРАНСЛОКАЦІЯМИ |
Випуск 101 Частина 1, 2022 |
11 |
|
Створення закріплювачів стерильності соняшнику кондитерського напряму використання стійких до трибенурон-метилу |
Випуск №92. Частина 1, 2018 |
12 |
|
Аналіз ознаки рівня еректоїдності рослин кукурудзи за показником кута відхилення верхього та середнього листків |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
13 |
|
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ОКРЕМИХ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ І СТИМУЛЯНТІВ ЗА ВИРОЩУВАННЯ СОНЯШНИКУ ТА КУКУРУДЗИ У ПІВДЕННОМУ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ |
Випуск 104 Частина 1, 2024 |
14 |
|
МОРФОБІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КОЛЕКЦІЙНИХ ЗРАЗКІВ М’ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ (MENTHA PIPERITA L.) В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ |
Випуск 103 Частина 1, 2023 |
15 |
|
СТВОРЕННЯ БАНКУ СЕЛЕКЦІЙНОГО МАТЕРІАЛУ ЖИТА ОЗИМОГО IN VITRO |
Випуск 99 Частина 1, 2021 |
16 |
|
Використання культури in vitro в адаптивній селекції рослин (огляд літератури) |
Випуск №88. Частина 1, 2016 |
17 |
|
ЗБАГАЧЕННЯ ГЕНОФОНДУ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ЗА ВНУТРІШНЬОВИДОВОЇ ГІБРИДИЗАЦІЇ |
Випуск 98 Частина 1, 2021 |
18 |
|
ПІДБІР ОПТИМАЛЬНОГО РЕГЛАМЕНТУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ ЕКСПЛАНТІВ ЕРЕКТОЇДНИХ ФОРМ КУКУРУДЗИ |
Випуск 97 Частина 1, 2020 |
19 |
|
ОЦІНКА СТВОРЕНИХ ІНБРЕДНИХ ЛІНІЙ ЖИТА ОЗИМОГО ЗА ОСНОВНИМИ ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИМИ ОЗНАКАМИ |
Випуск 105 Частина 1, 2024 |
20 |
|
ВИКОРИСТАННЯ ГАПЛОЇДІЇ ПРИ СТВОРЕННІ ВИХІДНОГО МАТЕРІАЛУ РІПАКУ |
Випуск №83. Частина 1, 2013 |
21 |
|
Вплив модифікованого живильного середовища на мікроклонування рослин in vitro рижію ярого |
Випуск №92. Частина 1, 2018 |
22 |
|
Генетичний контроль господарсько-цінних ознак вихідного матеріалу пшениці м’якої озимої |
Випуск №90. Частина 1, 2017 |
23 |
|
Характеристика зразків пшениці м’якої озимої за зимостійкістю |
Випуск №89. Частина 1, 2016 |
24 |
|
Сорт пшениці м’якої озимої Фрея: походження та агробіологічна характеристика |
Випуск 100 Частина 1, 2022 |
25 |
|
АНАЛІЗ УСПАДКУВАННЯ ГЕНІВ МАРКЕРНИХ ОЗНАК ЖИТА ОЗИМОГО |
Випуск 96 Частина 1, 2020 |
26 |
|
Гібридна пшениця: проблеми, можливості, переваги, перспективи |
Випуск №86. Частина 1, 2014 |