Місце роботи
Уманський національний університет садівництва
# | Назва статті | Журнал | |
---|---|---|---|
1 | КРУПОУТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ПОМЕЛЬНИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ І ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ | Випуск 96 Частина 1, 2020 | |
2 | Оптимізація функціональних параметрів харчових продуктів | Випуск 100 Частина 1, 2022 | |
3 | ЯКІСТЬ КЕКСІВ З ТРИТИКАЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО ПАСТОЮ ГАРБУЗОВОЮ | Випуск 99 Частина 1, 2021 | |
4 | Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив | Випуск №92. Частина 1, 2018 | |
5 | Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки | Випуск №90. Частина 1, 2017 |