Уманський НУС | сьогодні: 17.10.2024

Токар Анастасія Юхимівна

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва

Наукове звання
доктор сільськогосподарських наук

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ОЦІНКА ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ НЕКРІПЛЕНИХ ЧЕРВОНИХ ВИН Випуск 104 Частина 1, 2024
2 Продовольча безпека і значення перероблення плодів та овочів у її забезпеченні Випуск №86. Частина 2, 2014
3 ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БРОДІННЯ СУСЕЛ З ЯБЛУК СОРТУ СПАРТАН ДЛЯ СОЛОДКИХ ВИН Випуск 95 Частина 1, 2019
4 Відбір рас активних сухих дріжджів для виготовлення яблучних некріплених виноматеріалів Випуск №91. Частина 1, 2017
5 Конкурентоспроможність консервованих продуктів з плодів та овочів Випуск №88. Частина 2, 2016