Автор(и) |
Токар А.Ю., доктор сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва Гайдай І. В., , , Уманський національний університет садівництва Войцехівський В.І., кандидат сільськогосподарських наук, , Національний університет біоресурсів і природокористування України Литовченко О. М., доктор технічних наук, , Інститут садівництва НААН України Каричковський В.Д., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2024 | номер журналу | Випуск 104 Частина 1 |
сторінки | 297-309 | індекс УДК | 663.3 | Індекс DOI | 10.32782/2415-8240-2024-104-1-297-309 (Лінк) |
Аннотація | У статті наведено результати дворічних досліджень з оцінки якості плодово-ягідних некріплених червоних сортових вин: «Вишневе десертне» з плодів вишні сорту Зустріч, «Чорносмородинове міцне» з чорної смородини сорту Аметист, «Агрусове міцне» із аґрусу сорту Красень та купажного червоного вина «Дивосад». Формування якості виноматеріалів авторами було досліджено раніше. | ||
Ключові слова | плодово-ягідні некріплені червоні вина, фенольні речовини, аскорбінова кислота |