Уманський НУС | сьогодні: 08.07.2024

ОЦІНКА ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ НЕКРІПЛЕНИХ ЧЕРВОНИХ ВИН

Автор(и) Токар А.Ю., доктор сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Гайдай І. В., , , Уманський національний університет садівництва
Войцехівський В.І., кандидат сільськогосподарських наук, , Національний університет біоресурсів і природокористування України
Литовченко О. М., доктор технічних наук, , Інститут садівництва НААН України
Каричковський В.Д., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2024 номер журналу Випуск 104 Частина 1
сторінки 297-309 індекс УДК 663.3
Індекс DOI 10.32782/2415-8240-2024-104-1-297-309 (Лінк)
Аннотація У статті наведено результати дворічних досліджень з оцінки якості плодово-ягідних некріплених червоних сортових вин: «Вишневе десертне» з плодів вишні сорту Зустріч, «Чорносмородинове міцне» з чорної смородини сорту Аметист, «Агрусове міцне» із аґрусу сорту Красень та купажного червоного вина «Дивосад». Формування якості виноматеріалів авторами було досліджено раніше.
Ключові слова плодово-ягідні некріплені червоні вина, фенольні речовини, аскорбінова кислота
Завантажити файл    (завантажень: 15)