КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ КАБАЧКА НА КОМБІНОВАНІ ПРОДУКТИ ЗА ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНОГО ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Автор(и) Токар А.Ю., доктор сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Василишина О.В, кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Руда В. О., , , Уманський національний університет
Войцехівський В.І., кандидат сільськогосподарських наук, , Національний університет біоресурсів і природокористування України
Рубрика Агрономія
рік 2025 номер журналу Випуск 107 Частина 1
сторінки 274-285 індекс УДК 641.5:635.621:631.361.8
Індекс DOI 10.32782/2415-8240-2025-107-1-274-285 (Лінк)
Аннотація Кабачок – один із цінних овочів, вживання якого сприяє здоровому травленню та запобігає розвитку чи загостренню хвороби. Його широко використовують для приготування різних страв в українській кухні. Та приготування традиційних страв пов’язане зі значними втратами кабачка. Впровадження комплексного використання кабачка для приготування оладків та соків зменшує втрати сировини щонайменше на 8 %.
Ключові слова кабачок, оладки, соки, електромеханічне обладнання
Завантажити файл    (завантажень: 1)