| 1 |  | ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ | Випуск 96 Частина 2, 2020 | 
| 2 |  | ТОВАРОЗНАВЧІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ У РЕСТОРАННІЙ СПРАВІ: ВПЛИВ ЯКОСТІ ТА ВЛАСТИВОСТЕЙ ЖИРІВ НА ХАРЧОВУ ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА СПОЖИВАЧІВ | Випуск 103 Частина 2, 2023 | 
| 3 |  | ВПЛИВ ІНСАЙТ-ТУРОПЕРЕЙТИНГУ НА УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ РЕГІОНАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В ПРОЦЕСІ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ | Випуск 105 Частина 2, 2024 | 
| 4 |  | ТУРИСТИЧНЕ РАЙОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ ЧЕРКАСЬКОГО РЕГІОНУ | Випуск 98 Частина 2, 2021 | 
| 5 |  | ЧИННИКИ ЕКОЛОГІЧНОЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | Випуск 105 Частина 2, 2024 | 
| 6 |  | ОПТИМІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ТОВАРОЗНАВСТВА: ВІД ПРОЕКТУВАННЯ ДО ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ СКЛАДСЬКОГО ПРОСТОРУ | Випуск 104 Частина 2, 2024 |