Уманський НУС | сьогодні: 08.07.2024

ОПТИМІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ТОВАРОЗНАВСТВА: ВІД ПРОЕКТУВАННЯ ДО ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ СКЛАДСЬКОГО ПРОСТОРУ

Автор(и) Тимчук С. В., , ,
МАЛЮГА Л. М., , ,
Нещадим Л.М., , , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Економіка
рік 2024 номер журналу Випуск 104 Частина 2
сторінки 160-168 індекс УДК 658.7:681.3.053.6.001.57
Індекс DOI 10.32782/2415-8240-2024-104-2-160-168 (Лінк)
Аннотація Стаття розглядає важливість товарознавства в управлінні запасами та проектуванні складського простору ресторану в контексті оптимізації. Окрема увага приділяється аналізу того, як знання про властивості та характеристики товарів допомагають ефективно керувати запасами й організувати простір для їх зберігання. Стаття висвітлює ключові аспекти відбору матеріалів і обладнання для складського простору ресторану, дотримання стандартів якості, а також оптимізацію розміщення і управління запасами. Також надаються практичні поради та рекомендації для підвищення ефективності управління запасами через призму товарознавства
Ключові слова товарознавство, управління запасами, ресторанна справа, проектування, складський простір, ефективність
Завантажити файл    (завантажень: 7)