Автор(и) |
Тимчук С. В., , , МАЛЮГА Л. М., , , Нещадим Л.М., , , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Економіка | ||
рік | 2024 | номер журналу | Випуск 104 Частина 2 |
сторінки | 160-168 | індекс УДК | 658.7:681.3.053.6.001.57 | Індекс DOI | 10.32782/2415-8240-2024-104-2-160-168 (Лінк) |
Аннотація | Стаття розглядає важливість товарознавства в управлінні запасами та проектуванні складського простору ресторану в контексті оптимізації. Окрема увага приділяється аналізу того, як знання про властивості та характеристики товарів допомагають ефективно керувати запасами й організувати простір для їх зберігання. Стаття висвітлює ключові аспекти відбору матеріалів і обладнання для складського простору ресторану, дотримання стандартів якості, а також оптимізацію розміщення і управління запасами. Також надаються практичні поради та рекомендації для підвищення ефективності управління запасами через призму товарознавства | ||
Ключові слова | товарознавство, управління запасами, ресторанна справа, проектування, складський простір, ефективність |