Місце роботи
Уманський національний університет садівництва
Наукове звання
аспірант
# | Назва статті | Журнал | |
---|---|---|---|
1 | КРУП’ЯНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ | Випуск 96 Частина 1, 2020 | |
2 | Формування технологічних властивостей зерна сортів і ліній різних видів пшениць залежно від абіотичних і біотичних чинників | Випуск №93. Частина 1, 2018 | |
3 | Розроблення рецептів комбікормів | Випуск №91. Частина 1, 2017 | |
4 | Хімічний склад екструдованого продукту суміші зерна кукурудзи, ячменю з плодоовочевими складовими | Випуск №92. Частина 1, 2018 | |
5 | ОПТИМАЛЬНЕ СПІВВІДНОШЕННЯ КУКУРУДЗИ І ОВОЧЕВИХ КОРЕНЕПЛОДІВ У ЕКСТРУДОВАНИХ КОРМОСУМІШАХ | Випуск №82. Частина 1, 2013 |