Автор(и) |
Семенда Д. К., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва Семенда О. В., аспірант, , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Економіка | ||
рік | 2017 | номер журналу | Випуск №90. Частина 2 |
сторінки | 187-195 | індекс УДК | 338.43:636.033 | Індекс DOI |
Аннотація | У статті розглянуто проблеми виробництва м’яса великої рогатої худоби, його вплив на стан продовольчої безпеки. Розкрито цінники, які зумовлюють зменшення споживання населення країни продукції тваринництва, зокрема м’яса яловичини. На базі досліджуваних підприємств розкрито причини збитковості його виробництва в Україні та сформульовано пропозиції щодо підвищення його економічної ефективності. | ||
Ключові слова | продукція скотарства, м’ясо великої рогатої худоби, постановка молодняка на годівлю, продукти харчування, платоспроможність населення, ринок яловичини, ефективність, рентабельність виробництва |