Уманський НУС | сьогодні: 22.12.2024

ЗАХОДИ СТИМУЛЮВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО СПОЖИВАННЯ СВИНИНИ В УКРАЇНІ

Автор(и) Соколюк С. Ю., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Жарун О. В., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Коротєєв М. А., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Тупчий О.С., аспірант, , Уманський національний університет садівництва
Соколюк К. Ю., , , Одеська національна академія харчових технологій
Рубрика Економіка
рік 2022 номер журналу Випуск 100 Частина 2
сторінки 132-141 індекс УДК 311:338.439.6:637.52(477)
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2022-100-2-132-141 (Лінк)
Аннотація У статті проаналізовано сучасний стан споживання м’яса та м’ясопродуктів в Україні, визначено основні зміни у попиті і пропозиції м’яса. Досліджено обсяги виробництва і споживання м’яса та м’ясопродуктів на одну особу населення в Україні, виявлено наявність і щільність зв’язку між попитом і пропозицією м’яса загалом та за видами. Запропоновано чотири базові тези, які можна озвучувати в контексті розгляду можливих заходів щодо стимулювання внутрішнього споживання м’яса в Україні.
Ключові слова споживання м’яса, виробництво м’яса та м’ясопродуктів, ринок м’яса, продовольча безпека, стимулювання внутрішнього споживання м’яса
Завантажити файл    (завантажень: 217)