Автор(и) |
Соколюк С. Ю., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва Жарун О. В., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва Коротєєв М. А., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва Тупчий О.С., аспірант, , Уманський національний університет садівництва Соколюк К. Ю., , , Одеська національна академія харчових технологій |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Економіка | ||
рік | 2022 | номер журналу | Випуск 100 Частина 2 |
сторінки | 132-141 | індекс УДК | 311:338.439.6:637.52(477) | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2022-100-2-132-141 (Лінк) |
Аннотація | У статті проаналізовано сучасний стан споживання м’яса та м’ясопродуктів в Україні, визначено основні зміни у попиті і пропозиції м’яса. Досліджено обсяги виробництва і споживання м’яса та м’ясопродуктів на одну особу населення в Україні, виявлено наявність і щільність зв’язку між попитом і пропозицією м’яса загалом та за видами. Запропоновано чотири базові тези, які можна озвучувати в контексті розгляду можливих заходів щодо стимулювання внутрішнього споживання м’яса в Україні. | ||
Ключові слова | споживання м’яса, виробництво м’яса та м’ясопродуктів, ринок м’яса, продовольча безпека, стимулювання внутрішнього споживання м’яса |