Автор(и) |
Ткаченко О. Б., доктор технічних наук, , Одеська національна академія харчових технологій Пашковський О. І., , , Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» Тарасова В. В., , , Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2019 | номер журналу | Випуск 94 Частина 1 |
сторінки | 134-147 | індекс УДК | 634.836:631.542:547.56 | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2019-94-1-134-147 (Лінк) |
Аннотація | У статті відображено результати досліджень впливу системи формування кущів на показники фенольного комплексу винограду сортів Ароматний та Загрей. У якості контрольованих показників розглядались наступні: технологічний запас, масова концентрація, частка полімерних форм у загальній кількості фенольних речовин, абсолютна та відносна активність оксидазної системи винограду. Встановлені системи формування, що дозволяють отримувати виноград з низьким потенціалом до окислення фенольного комплексу. | ||
Ключові слова | система формування, Ароматний, Загрей, якість, фенольний комплекс, оксидазна активність |