Уманський НУС | сьогодні: 28.03.2024

ДО ПИТАННЯ НАУКОВИХ ОСНОВ ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

Автор(и) Ковальов В. Б., доктор сільськогосподарських наук, , Житомирський національний агроекологічний університет
Деребон І. Ю., кандидат сільськогосподарських наук, , Житомирський національний агроекологічний університет
Рубрика Агрономія
рік 2019 номер журналу Випуск 94 Частина 1
сторінки 35-42 індекс УДК УДК 664:633/635
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2019-94-1-35-42 (Лінк)
Аннотація У статті подано аналіз принципів зберігання продукції рослинництва, які розроблені на основі застарілої класифікації 1889 року, та у зв’язку з сучасними науковими досягненнями запропонована удосконалена схема наукових основ зберігання рослинницької продукції для можливих змін і доповнень перед остаточною редакцією.
Ключові слова зберігання, переробка, наукові основи, класифікація, біоз, анабіоз, абіоз, ценоанабіоз
Завантажити файл    (завантажень: 259)