Автор(и) |
Ковальов В. Б., доктор сільськогосподарських наук, , Житомирський національний агроекологічний університет Деребон І. Ю., кандидат сільськогосподарських наук, , Житомирський національний агроекологічний університет |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2019 | номер журналу | Випуск 94 Частина 1 |
сторінки | 35-42 | індекс УДК | УДК 664:633/635 | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2019-94-1-35-42 (Лінк) |
Аннотація | У статті подано аналіз принципів зберігання продукції рослинництва, які розроблені на основі застарілої класифікації 1889 року, та у зв’язку з сучасними науковими досягненнями запропонована удосконалена схема наукових основ зберігання рослинницької продукції для можливих змін і доповнень перед остаточною редакцією. | ||
Ключові слова | зберігання, переробка, наукові основи, класифікація, біоз, анабіоз, абіоз, ценоанабіоз |