Уманський НУС | сьогодні: 14.10.2024

ПАРАМЕТРИ АДАПТИВНОСТІ ЗРАЗКІВ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТА ЗА ПОКАЗНИКАМИ ЯКОСТІ ЗЕРНА

Автор(и) Діордієва І. П., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2023 номер журналу Випуск 102 Частина 1
сторінки 135-142 індекс УДК
Індекс DOI 10.32782/2415-8240-2023-102-1-135-142 (Лінк)
Аннотація Наведено результати статистичного аналізу показників адаптивності зразків пшениці спельта за показниками якості зерна. В результаті проведених досліджень зразки диференційовано за адаптивними властивостями та виділено цінні генотипи
Ключові слова гомеостатичність, селекційна цінність, маса 1000 зерен, вміст клейковини в зерні, вміст білка в зерні
Завантажити файл    (завантажень: 207)