Уманський НУС | сьогодні: 22.12.2024

ЕКОНОМІЧНИЙ ВПЛИВ ВПРОВАДЖЕННЯ ТОТАЛЬНОГО ЕНЕРГОЗБЕЖЕННЯ НА ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Автор(и) Благополучна А. Г., , , Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Рубрика Економіка
рік 2022 номер журналу Випуск 101 Частина 2
сторінки 38-44 індекс УДК 725.71: 697.94
Індекс DOI 10.32782/2415-8240-2022-101-2-38-44 (Лінк)
Аннотація У статті досліджено шляхи функціонування та адаптації закладів ресторанного господарства до умов тотальної економії електроенергії. Наведено приклади альтернативних способів освітлення
Ключові слова енергозберігання, енергоефективність, заклади ресторанного господарства
Завантажити файл    (завантажень: 225)