Автор(и) |
Гетман Н. Я., доктор сільськогосподарських наук, , Вінницький національний аграрний університет Дідур І. М., , , Вінницький національний аграрний університет Телекало Н. В., , , Кравченко В. С., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва Вишневська Л.В., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2022 | номер журналу | Випуск 100 Частина 1 |
сторінки | 208-214 | індекс УДК | 631.6.03 | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2022-100-1-208-214 (Лінк) |
Аннотація | На основі досліджень літератури та з урахуванням сучасних гіпотез структури природної води у статті розглянуті перспективи використання структурованої води. Найважливішою властивістю води є її надзвичайно висока чутливість до різних фізико-хімічних та енергоінформаційних впливів за рахунок наявності низькоенергетичних водневих зв'язків, здатних перебудовуватися під дією різноманітних зовнішніх впливів, які потребують великих витрат енергії. | ||
Ключові слова | структуризація, вода, агропромисловий комплекс, використання, ґрунт, рослина, стимулятори росту, магнітне поле, водоспоживання. |