Уманський НУС | сьогодні: 22.12.2024

БІОХІМІЧНІ СКЛАДОВІ ОБРОБЛЕНИХ 1-МЦП ЯБЛУК ПІСЛЯ ЕКСПОЗИЦІЇ ЗА 20 ± 2 ⁰С НА КІНЕЦЬ ЗБЕРІГАННЯ

Автор(и) Мельник О.В., доктор сільськогосподарських наук, професор, Уманський національний університет садівництва
Худік Л.М., , , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2020 номер журналу Випуск 97 Частина 1
сторінки 239-248 індекс УДК 664.8.031: 634.11
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2020-97-1-239-248 (Лінк)
Аннотація У статті розглянуто вплив післязбиральної обробки 1-метилциклопропеном (1-МЦП, препарат «SmartFresh», 0,068 г/м3) плодів яблуні ранньозимового строку достигання сортів Кальвіль сніговий і Спартан на динаміку вмісту основних компонентів хімічного складу плодів після семидобової експозиції за 20 ± 2⁰С на кінець зберігання у холодильнику
Ключові слова 1-метилциклопропен, обробка, експозиція, сухі розчинні речовини, титрована кислотність, аскорбінова кислота
Завантажити файл    (завантажень: 280)