Автор(и) |
МАЛЮГА Л. М., , , ЗАГОРОДНЮК О. В., , , |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Економіка | ||
рік | 2020 | номер журналу | Випуск 96 Частина 2 |
сторінки | 131-141 | індекс УДК | 338.46 | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2020-96-2-131-141 (Лінк) |
Аннотація | Досліджено суть та інструменти антикризового управління в системі фінансового менеджменту підприємств готельно-ресторанної сфери. Означено зовнішні та внутрішні фактори кризового фінансового стану. Розглянуто необхідність проведення експрес- та фундаментальної діагностики банкрутства. Виділено особливості антикризового управління підприємствами готельно-ресторанної сфери | ||
Ключові слова | управління, криза, банкрутство, діагностика, готельно-ресторанна сфера |