| Автор(и) | 
			Побережець І. І., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва Побережець В. І., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва Побережець І. І., кандидат фізико-математичних наук, ,  | 
	||
|---|---|---|---|
| Рубрика | Агрономія | ||
| рік | 2016 | номер журналу | Випуск №89. Частина 1 | 
| сторінки | 229-236 | індекс УДК | 537.226.1 | Індекс DOI | 
| Аннотація | В статті наведено результати досліджень питомої електропровідності вишневого, яблучного і виноградного соків та розчинів їх основних складових сполук. Встановлено, що амінокислоти і пектинові речовини впливають на електропровідність соків аналогічно сильним електролітам. | ||
| Ключові слова | питома електропровідність, концентрація, сухі розчинні речовини, пектинові речовини, амінокислоти, органічні кислоти. | ||