Автор(и) |
Побережець І. І., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва Побережець В. І., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва Побережець І. І., кандидат фізико-математичних наук, , |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2016 | номер журналу | Випуск №89. Частина 1 |
сторінки | 229-236 | індекс УДК | 537.226.1 | Індекс DOI |
Аннотація | В статті наведено результати досліджень питомої електропровідності вишневого, яблучного і виноградного соків та розчинів їх основних складових сполук. Встановлено, що амінокислоти і пектинові речовини впливають на електропровідність соків аналогічно сильним електролітам. | ||
Ключові слова | питома електропровідність, концентрація, сухі розчинні речовини, пектинові речовини, амінокислоти, органічні кислоти. |