Автор(и) |
Бондарець В.В., аспірант, , Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького
|
Рубрика |
Економіка |
рік |
2016 |
номер журналу |
Випуск №88. Частина 2 |
сторінки |
265-272 |
індекс УДК |
637.134 (477.46) |
Індекс DOI |
|
Аннотація |
У статті розглянуто молокопереробний підкомплекс Черкаської області; досліджено стан виробництва та переробки молока в області, проаналізовано роботу та вимоги до якості молоко сировини на найбільших молокопереробних підприємствах області; представлено структуру реалізованого молока за якістю сортового складу молока, прийнятого на молокопереробні підприємства; висвітлено вимоги Європейського Союзу до якості молока та досліджено показники якості заготовленого молока переробними підприємствами Черкаської області; розроблено основні напрями ефективного функціонування молокопродуктового підкомплексу Черкаської області. |
Ключові слова |
конкурентоспроможність, обсяг виробництва, молокопереробні підприємства, якість реалізованого молока, молокопродуктовий підкомплекс. |