Автор(и) |
Бондарець В.В., аспірант, , Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького
|
Рубрика |
Економіка |
рік |
2014 |
номер журналу |
Випуск №85. Частина 2 |
сторінки |
255-260 |
індекс УДК |
339.137.2:334.716 – 035.57 |
Індекс DOI |
|
Аннотація |
У статті розглянуто стан виробництва та переробки молока Черкаської області, проаналізовано структуру виробництва молочної продукції та канали її реалізації сільськогосподарськими виробниками Черкаської області, визначено основні фактори впливу на розвиток молокопереробної галузі та ключові аспекти формування конкурентних переваг молокопереробних підприємств. |
Ключові слова |
конкурентоспроможність, обсяг виробництва, виробництво молокопродуктів, молокопереробні підприємства, купівельна спроможність населення |