СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА ПЛОДОВИХ ДИСТИЛЯТІВ, ЗОКРЕМА З ЯБЛУК В УКРАЇНІ

Автор(и) Мельник Н. Б., , , Інститут агроекології і природокористування НААН
Рубрика Агрономія
рік 2025 номер журналу Випуск 106 Частина 1
сторінки 553-572 індекс УДК 663.5:634.11
Індекс DOI 10.32782/2415-8240-2025-106-1-553-572 (Лінк)
Аннотація Здійснено комплексне теоретичне узагальнення сучасного стану виробництва плодових дистилятів з акцентом на яблучну сировину в Україні в контексті технологічних, нормативних та економічних трансформацій галузі. Предметом дослідження є технологічні, нормативно-правові та логістичні аспекти виробництва плодових дистилятів, що не проходили витримку у дубовій тарі, або інших напоїв з ферментованої фруктової сировини
Ключові слова технологічна стандартизація, ферментована сировина, міжнародне регулювання, органолептична якість, виробництво міцних спиртих напоїв
Завантажити файл    (завантажень: 7)