Автор(и) |
Коваленко Л. Г., кандидат економічних наук, , Тимчук С.В., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Економіка | ||
рік | 2018 | номер журналу | Випуск №93. Частина 2 |
сторінки | 74-86 | індекс УДК | 338.48:640.4 | Індекс DOI | 10.31395/2415-8240-2018-93-2-74-85 (Лінк) |
Аннотація | Обґрунтовано поняття «інноваційний потенціал готельного підприємства». Встановлено конкретний склад компонентів, що утворюють інноваційний потенціал засобів розміщення. Проаналізовано методи оцінки інноваційного потенціалу готельних підприємств. Доведено, що застосування методів математико-статистичного аналізу, зокрема таксономічного, дасть змогу максимально точно виявити реальний стан інноваційної діяльності підприємств, відобразити сильні та слабкі сторони, а також розподілити об’єкти на групи залежно від рівня розвиненості інноваційного потенціалу. | ||
Ключові слова | інновації, інноваційний потенціал, готель, підприємство, послуги. |