Автор(и) |
Пузік Л. М., доктор сільськогосподарських наук, , Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва Бондаренко В. А., , , Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
||
---|---|---|---|
Рубрика | Агрономія | ||
рік | 2014 | номер журналу | Випуск №86. Частина 1 |
сторінки | 131-135 | індекс УДК | 635.356 – 2:631.563 | Індекс DOI |
Аннотація | У статті наведено результати впливу препарату аскорутин на ураженість головок капусти броколі хворобами під час зберігання. Дослідженнями встановлено, що обробка продукції перед зберіганням водним розчином аскорутину дозволила на 5 – 15 діб довше зберегти її неушкодженою хворобами. | ||
Ключові слова | капуста броколі, аскорутин, зберігання |