Уманський НУС | сьогодні: 16.04.2024

Ураженість хворобами капусти броколі під час зберігання залежно від обробки препаратом аскорутин

Автор(и) Пузік Л. М., доктор сільськогосподарських наук, , Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бондаренко В. А., , , Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Рубрика Агрономія
рік 2014 номер журналу Випуск №86. Частина 1
сторінки 131-135 індекс УДК 635.356 – 2:631.563
Індекс DOI
Аннотація У статті наведено результати впливу препарату аскорутин на ураженість головок капусти броколі хворобами під час зберігання. Дослідженнями встановлено, що обробка продукції перед зберіганням водним розчином аскорутину дозволила на 5 – 15 діб довше зберегти її неушкодженою хворобами.
Ключові слова капуста броколі, аскорутин, зберігання
Завантажити файл    (завантажень: 488)