Уманський НУС | сьогодні: 11.12.2018

Любич Віталій Володимирович

Любич Віталій Володимирович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Наукове звання
кандидат с.-г. наук

Посада
викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 Біологічна цінність білка пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №89. Частина 1, 2016
2 Урожайність та якість горіхів фундука залежно від сорту Випуск №88. Частина 1, 2016
3 Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти Випуск №93. Частина 1, 2018
4 Технологічна якість олії фундука різних сортів Випуск №89. Частина 1, 2016
5 Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив Випуск №92. Частина 1, 2018
6 Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки Випуск №90. Частина 1, 2017
7 Кондитерські властивості зерна пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії Випуск №91. Частина 1, 2017
8 Характеристика амінокислотного складу білка горіху фундука залежно від сорту Випуск №90. Частина 1, 2017
9 Ознаки якості хліба різного борошна сортів і ліній пшениць Випуск №92. Частина 1, 2018