Уманський НУС | сьогодні: 10.09.2019

Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки в умовах євроінтеграційних процесів

Автор(и) Невлад В.Ф., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Економіка
рік 2018 номер журналу Випуск №92. Частина 2
cторінки 107-116 індекс УДК 338.436(477)
Індекс DOI
Аннотація У даній статті досліджено вплив євроінтеграційних процесів на розвиток АПК України. Проаналізовано основні проблеми, які перешкоджають розвитку конкурентоспроможності виробленої продукції як на національному так і на міжнародному ринках у контексті реалізації євроінтеграційного курсу цієї галузі.
Ключові слова ринок, сільськогосподарська продукція, конкурентоспроможність, євроінтеграційні процеси, маркетинг, реалізація, якість.
Завантажити файл    (завантажень: 46)