Уманський НУС | сьогодні: 04.09.2019

ФІЗИЧНІ ТА ТЕПЛОФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА СТУПЕНЯ СТИГЛОСТІ

Автор(и) Осокіна Н.М., доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Агрономія
рік 2013 номер журналу Випуск №83. Частина 1
cторінки 38-44 індекс УДК 57.018.4:635.64:631.526.3:631.547.6
Індекс DOI
Аннотація Наведено результати дослідження фізичних та теплофізичних показників плодових овочіврізного ступеня стиглості та сорту.
Ключові слова : плодові овочі, ступінь стиглості, сорт, фізичні та теплофізичні властивості.
Завантажити файл    (завантажень: 476)