Уманський НУС | сьогодні: 22.09.2019

ЕКОНОМІКО-ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЕТ

Автор(и) Бутило І.А., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Економіка
рік 2013 номер журналу Випуск №83. Частина 2
cторінки 209-215 індекс УДК 662.6/9:662.663:662.63
Індекс DOI
Аннотація Доведено недоцільність використання соломи для виготовлення пелет порівняно з використанням її на добриво (втрати близько 3,5 тис. грн на гектарі). Більш доцільним є зменшення площ ріллі шляхом переведення її у природні кормові угіддя та під заліснення швидкорослими породам дерев, які слугуватимуть матеріалом для виготовлення дерев’яних пелет.
Ключові слова солома, органічна речовина, елементи живлення, виснаження ґрунтів, вартість, лісонасадження, палети.
Завантажити файл    (завантажень: 358)