Уманський НУС | сьогодні: 29.03.2024

АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ

Автор(и) МАЛЮГА Л. М., , ,
ЗАГОРОДНЮК О. В., , ,
Рубрика Економіка
рік 2020 номер журналу Випуск 96 Частина 2
сторінки 131-141 індекс УДК 338.46
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2020-96-2-131-141 (Лінк)
Аннотація Досліджено суть та інструменти антикризового управління в системі фінансового менеджменту підприємств готельно-ресторанної сфери. Означено зовнішні та внутрішні фактори кризового фінансового стану. Розглянуто необхідність проведення експрес- та фундаментальної діагностики банкрутства. Виділено особливості антикризового управління підприємствами готельно-ресторанної сфери
Ключові слова управління, криза, банкрутство, діагностика, готельно-ресторанна сфера
Завантажити файл    (завантажень: 170)