Уманський НУС | сьогодні: 29.03.2024

Органолептична оцінка плодових овочів під час зберігання

Автор(и) Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Агрономія
рік 2018 номер журналу Випуск №93. Частина 1
сторінки 136-144 індекс УДК 635.64:664.8.03
Індекс DOI 10.31395/2415-8240-2018-93-1-136-144 (Лінк)
Аннотація Встановлено, що стан плодів баклажану, перцю солодкого та томатів залежать від умов зберігання, а також ступеня стиглості та особливостей виду і сорту. Під час зберіганні, головним чином, погіршувався зовнішній вигляд, консистенція м’якоті та колір плодових овочів. Однак, високу загальну оцінка та позитивне враження мали плоди баклажану сортів Алмаз і Геліос, перцю солодкого сорту Новогогошари, томату сорту Іскорка незалежно від умов зберігання.
Ключові слова органолептична оцінка, плодові овочі, зберігання, ступінь стиглості, сорт
Завантажити файл    (завантажень: 346)