Уманський НУС | сьогодні: 14.12.2018

Видовий склад хвороб салату листкового в умовах захищеного ґрунту за зимово-весняного вирощування

Автор(и) Кецкало В.В., кандидат с.-г. наук, доцент кафедри овочівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Поліщук Т. В., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманська дослідно-селекційна станція ІБК і ЦБ НААН
Рубрика Агрономія
рік 2018 номер журналу Випуск №92. Частина 1
cторінки 91-99 індекс УДК 635-1/-2:635.52:631.544.4-977
Індекс DOI
Аннотація Встановлено, що у зимово-весняній культурозміні в теплиці впродовж вегетаційного періоду салат листковий уражується грибковими, бактеріальними і вірусними хворобами та проаналізовано їх видовий склад. Проведено порівняльне оцінювання стійкості до хвороб сортів салату листкового вітчизняної та зарубіжної селекції. Серед досліджуваних сортів визначено більш стійкі до ураження хворобами.
Ключові слова салат листковий, закритий ґрунт, хвороби, стійкість.
Завантажити файл    (завантажень: 17)