Уманський НУС | сьогодні: 23.12.2018

Особливості функціонування молокопродуктового підкомплексу Черкаської області

Автор(и) Бондарець В.В., аспірант, , Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького
Рубрика Економіка
рік 2016 номер журналу Випуск №88. Частина 2
cторінки 265-272 індекс УДК 637.134 (477.46)
Індекс DOI
Аннотація У статті розглянуто молокопереробний підкомплекс Черкаської області; досліджено стан виробництва та переробки молока в області, проаналізовано роботу та вимоги до якості молоко сировини на найбільших молокопереробних підприємствах області; представлено структуру реалізованого молока за якістю сортового складу молока, прийнятого на молокопереробні підприємства; висвітлено вимоги Європейського Союзу до якості молока та досліджено показники якості заготовленого молока переробними підприємствами Черкаської області; розроблено основні напрями ефективного функціонування молокопродуктового підкомплексу Черкаської області.
Ключові слова конкурентоспроможність, обсяг виробництва, молокопереробні підприємства, якість реалізованого молока, молокопродуктовий підкомплекс.
Завантажити файл    (завантажень: 185)