Уманський НУС | сьогодні: 18.12.2018

Конкурентоспроможність консервованих продуктів з плодів та овочів

Автор(и) Токар А.Ю., доктор сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Руда Н.С., , , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Економіка
рік 2016 номер журналу Випуск №88. Частина 2
cторінки 109-116 індекс УДК 664.8.009.12
Індекс DOI
Аннотація У статті висвітлено питання виробництва конкурентоспроможної консервованої продукції з овочів і фруктів та зазначено обсяги її виробництва у Черкаській області впродовж останніх років
Ключові слова конкурентоспроможність, виробництво, консерви, швидкозаморожені овочі, фрукти
Завантажити файл    (завантажень: 190)